Nume:
Clinica Terapii Complementare Jiko
E-mail:
contact@jiko.ro
Telefon:
0724 423 590
Telefon 2:
021 311 97 83
Website:
https://www.jiko.ro/
Adresa:
Bucuresti, Strada Ghiocei, Nr. 9, Sector 2.
Facebook

Clinica Terapii Complementare Jiko
Clinica Bucuresti Sector 2

Medicina interna, cardiologie, pediatrie, medicina muncii, neurologie, psihiatrie, psihoterapie, psihologie, endocrinologie, homeopatie, ORL, oftalmologie, oncologie, chirurgie, ortopedie, urologie, obstetrica-ginecologie,ortopedie, dermatologie, chirurgie plastica, stomatologie generala, implantologie, protetica, parodontologie, ortodontie, endodontie, estetica dentara si radiologie.

Detalii

Jiko este un centru de medicina complementara care va ofera o combinatie unica in Romania de terapii naturale alternative, cu scopul de a va ajuta sa redobanditi si sa mentineti o stare de sanatate fizica, mentala si emotionala cat mai buna si o crestere a calitatii vietii. Metodele si tehnicile de tratament practicate in cadrul centrului pot fi aplicate si separat insa, in functie de necesitatile particulare ale fiecarui pacient, se stabilesc de comun acord cu acesta cele mai eficiente combinatii care sa duca la efectul dorit. Clinica Jiko a fost fondata in anul 2004 de Gabriel Dutchevici. Incepand de atunci, in fiecare luna la Clinica Jiko se trateaza numeroase persoane, adulti si copii, cu o foarte mare varietate de afectiuni cronice sau acute. Dorinta noastra este de a va oferi o varianta eficienta si neinvaziva de tratament si mentinere a starii de sanatate, intr-un mediu cald si prietenos, dezvoltand si mentinand totodata cel mai inalt standard de practica a terapiilor oferite in Clinica Jiko.

Cosmoeniopsihologia  - „MATRICEA SUBINFORMATIONALA” SI COSMOENIOPSIHOLOGIA este metoda profesorului A. V. Ignatenko. Aceasta metoda porneste de la ideea ca fiecare individ este un potential geniu si poate atinge un procentaj de 100% sanatate si tinerete vesnica, isi poate controla propriul destin, cunoscand si respectand Legile Cosmosului.

gabi-dutchevici-terapia-veacului-3Aceste tehnici sunt introduse in cabinetul Jiko de d-nul Dutchevici, acesta fiind elev-maestru nivelul II al Maestrului Ignatenko. Prin aceste sedinte de terapie puteti sa capatati o gandire pozitiva, discursuri si actiuni pozitive, un grad inalt de spiritualitate, intuitie, intelectualitate si prelungirea vietii active. In cadrul sedintelor de terapie si chiar atunci cand se afla la distanta fata de pacient, d-nul Dutchevici aplica programe de gandire extrem de puternice, corecteaza si armonizeaza toate sistemele organismului, la nivel de molecule, atomi si subatomi.

Domnul Dutchevici Gabriel este psihanalist in psihoinformatologie recunoscut de Academia Internationala si Europeana de Informatie si membru in Academia Cosmoumanista.

Reiki este o metoda de vindecare dezvoltata de Mikao Usui in Japonia la inceputul secolului 20 ca rezultat al cercetarilor, experientei si dedicarii acestuia.

Reiki este o energie naturala vindecatoare care lucreaza la fiecare nivel, nu doar fizic dar si emotional, psihic si spiritual, ajutand la recapatarea echilibrului si a puterii naturale de autovindecare a organismului. Efectele evidente dar si studiile medicale au facut ca in prezent, tot mai multe spitale si clinici in lume (74 numai in SUA), sectii de chirurgie, centre de oncologie sau reabilitare si intretinere din sistemul de stat sau privat de sanatate sa introduca terapia Reiki alaturi de medicina clasica ca pe o practica standard de ameliorare a starii generale de sanatate a bolnavilor, fie in afectiuni minore, fie pre si post operatoriu sau in controlul sau ameliorarea starilor generate de boli grave cum ar fi cancerul sau SIDA.

Energia Reiki se adapteaza usor oricarei afectiuni si poate fi administrata in siguranta la orice varsta, inclusiv pentru nou nascuti, batrani, femei gravide, persoane care au avut interventii chirurgicale sau persoane cu dizabilitati. Reiki imbunatateste viata de zi cu zi, iar un program regulat de intretinere si echilibrare permite dezvoltarea si mentinerea unei stari de bine generale.

Afectiuni si efecte


Jiko Romania Reiki

Reiki are efect pozitiv in toate formele de afectiuni. Terapia Reiki influenteaza benefic patologii minore cum ar fi durerile de cap sau stomac, gripa si racelile, dereglari de tensiune sau anxietate dar si boli mai grave ca cele de inima, cancerul, dereglari metabolice etc. Efectele negative ale tratamentelor medicale, inclusiv ale chimioterapiei, durerile si depresiile postoperatorii sunt reduse sau eliminate. Unii pacienti au raportat vindecari complete confirmate de teste medicale facute inainte si dupa tratamentul Reiki iar imbunatatirea starii fizice si psiho-emotionale este cel mai des intalnit efect.

Reiki este sigur si nu interactioneaza cu nici un fel de tratament alopat, mai mult, daca sunteti sub un tratament medical veti simti ca aveti din ce in ce mai putina nevoie de acesta. Va rugam sa consultati medicul pentru orice modificare pe care simtiti nevoia sa o aduceti tratamentului prescris de acesta.

Efecte comune

• reducerea stressului si a afectiunilor corelate stressului
• relaxare
• controlul durerii
• reducerea anxietatii
• reducerea depresiei
• imbunatatirea somnului
• imbunatatirea digestiei
• imbunatatirea starii generale
• cresterea stimei de sine
• reducerea nevoii de alcool sau tutun
• accelerarea recuperarii postoperatorii
• reducerea efectelor secundare ale radiatiilor, chimiorterapiei
• imbunatatirea relatiilor sociale
• cresterea intuitiei

Afectiuni

• boli cardiace
• afectiuni si traume ale sistemului muscular si osos
• afectiuni ale sistemului reproducator
• afectiuni respiratorii
• disfunctii neurovegetative
• afectiuni emotionale, psihoze medii, anxietate si depresie
• dureri cronice
• infertilitate
• autism, intarzieri in dezvoltare, ADHD
• sindrom colon iritabil, boala Chron
• oboseala cronica
• cancer

Sedinta de terapie Reiki


Jiko Romania Reiki

Fiecare sedinta Reiki este special adaptata pentru nevoile specifice fiecarui pacient in parte. In timpul sedintei veti ramane complet imbracat pe o masa de masaj, intr-o pozitie cat mai confortabila, timp in care terapeutul va plasa palmele usor pe sau deasupra corpului dumneavoastra. Reiki nu este un tip de masaj sau de manipulare corporala si nu diagnosticheaza. Cei mai multi pacienti vor simti efectele dupa primul tratament iar beneficiile vor creste la fiecare sedinta. In timpul tratamentului puteti avea sau nu usoare senzatii specifice ca: incalzirea sau racirea anumitor parti ale corpului, senzatia de curgere a energiei, furnicaturi, senzatia de plutire etc.

Chiar daca si o singura sedinta de Reiki poate fi eficienta, beneficiul maxim se va atinge ca urmare a unei serii de sedinte ce se pot derula pe parcursul a catorva saptamani sau mai mult, in functie de problemele specifice fiecarui pacient. Tratamentul va fi discutat impreuna cu dumneavoastra si revizuit de fiecatre data cand este necesar in raport cu evolutia starii de sanatate.

KOMYO REIKI – Reiki-ul MARII LUMINI este o metoda care permite atingerea perfectiunii personale.

Jiko Romania Reiki

Terapia Craniosacrala este o practica moderna de vindecare subtila si profunda in care se foloseste de atingerea foarte usoara pentru a echilibra sistemul craniosacral ce include nervii, oasele, fluidele si membranele ce conecteaza intregul organism cu zona spinala si cerebrala. Terapia Craniosacrala este o alegere de abordare noninvaziva si delicata a durerilor, reabilitarii organismului in toate planurile. A fost dezvoltata la inceputul anilor 1900 de medicul osteopat Dr. W. Sutherland care a descoperit conexiunea subtila dintre miscarea oaselor craniene si starea de sanatate a intregului organism.

Shiatsu este o tehnica terapeutica manuala puternica bazata pe circulatia energiei in corpul uman. Avandu-si radacinile in medicina traditionala chineza, Shiatsu a fost dezvoltat in Japonia ca o sinteza intre conceptul medical occidental si cel oriental, imbinand tehnici de masaj cu presiunea pe meridianele si punctele de acupunctura. Aplicarea de presiune pe punctele specifice, manipularile si intinderile usoare produc un efect profund in interiorul organismului ce duce la imbunatatirea starii generale fizice si psihice a pacientului. Prin Shiatsu se pot trata cu eficienta o mare varietate de afectiuni prin stimularea puterii naturale de vindecare a organismului, corectand dezechilibrele energetice astfel incat sa se obtina o vindecare profunda, dinspre interior catre exterior.

Terapia Cuantica este o metoda de terapie energetica foarte puternica si eficienta in care terapeutul foloseste anumite tehnici de respiratie si concentrare, pentru a mari fluxul de energie vitala directionata prin aplicarea usoara a mainilor sau doar a varfului degetelor pe anumite zone ale corpului pacientului. Beneficii remarcabile se obtin pentru o mare varietate de afectiuni, uneori cu rezultate surprinzatoare si extraordinare. Terapia Cuantica se adreseaza echilibrarii sistemului energetic, eliberarii de durere si, in mod special, realinierii structurii osoase si a posturii corpului in starea sa naturala, ameliorand defectele de pozitionare ale coloanei vertebrale si bazinului, sau a altor afectiuni organice si structurale. Terapia Cuantica se bazeaza pe „inteligenta” si abilitatea extraordinara a organismului de a se autovindeca si actioneaza la radacina profunda a cauzei bolii creand un mediu propriu recapatarii accelerate a starii de sanatate si armonie.

Lama Fera este o tehnica de vindecare energetica foarte puternica practicat de calugarii budisti din Himalaya de secole dar dezvaluita lumii occidentale abia la inceputul anilor ’90, tehnica ce este folosita pentru vindecarea fizica, emotionala si spirituala. Spre deosebire de alte tehnici de terapie energetica, Lama Fera nu implica atingerea pacientului iar sedinta se desfasoara conform unui ritual precis. Lama Fera este foarte eficienta in curatarea sistemului energetic al pacientului de toate energiile de vibratie joasa si atragerea energiilor pozitive in sistemul acestuia.

Tehnica de Eliberare Emotionala, este o forma moderna de terapie care urmareste readucerea corpului, mintii si a emotiilor intr-o stare de echilibru si normalitate, eliberandu-ne de limitarile emotiilor si credintelor negative in care isi au radacinile toate problemele si durerile. Principiul ce sta la baza acestei tehnici este acela de a aborda cu dragoste si compasine problemele cu care ne confruntam, fie ele de natura emotionala sau fizica, astfel incat sa lucram impreuna, si nu impotriva lor, pentru a le depasi. EFT este o metoda psiho-energetica blanda si neinvaziva de eliberare de durerile fizice sau emotionale, imbinand excelent metode moderne din zona NLP cu tehnici stravechi de stimulare a anumitor puncte de acupunctura prin atingerea usoara si repetata a acestora, intr-un ritm si o secventa anume. Vindecarea reconectiva este o forma de vindecare care este aici pe pamant pentru prima data. Lucreaza cu un tip de energie puternica si inteligenta, practicantul realizand conexiunea cu campul energetic al clientului fara a-l atinge. Obiectivul metodei este acela de a va reconecta la insasi esenta perfecta a fiintei voastre. Energia palpabila va lucra prin propria sa inteligenta pentru aducerea voastra in cea mai buna forma fizica, mentala, emotionala, spirituala sau chiar alt nivel pe care nu-l constientizati pe deplin, in acest moment al existetei voastre. De aceea, efectele Vindecarii reconective® se pot manifesta in oricare dintre aceste planuri.

Reconectarea este un procedeu complet diferit de Vindecarea Reconectiva. Daca Vindecarea Reconectiva vizeaza corectarea unor dezechilibre ce stau la baza unor boli, probleme sau dificultati ce apar in viata. Reconectarea este un procedeu special care reactiveaza si reconecteaza permanent structura dvs energetica fundamentala, din care fac parte peste 100 de puncte energetice si linii axiatonale, care sunt activate si reconectate la sistemul retelei de linii axiatonale ale planetei si de aici cu sistemul vast al retelei universale si matricea personala divina.

Servicii

Venim in intampinarea pacientilor cu urmatoarea gama de terapii:

- Cosmoeniopsihologia;

- Reiki; Komyo Reiki;

- Initieri Reiki, gr. 1, gr. 2 si gr. 3;

- Terapie Craniosacrala;

- Atingere Cuantica;

- Matrice Energetica;

 

Jiko Romania Shiatsu

- Koho Shiatsu;

- Goshin Taiso.

Galerie foto

Clinica Terapii Complementare Jiko
Clinica Terapii Complementare Jiko
Clinica Terapii Complementare Jiko
Clinica Terapii Complementare Jiko

© 2015 Copyright by clinici-romania.ro