Nume:
Centrul Medical Floare de Lotus
E-mail:
floaredelotus315@gmail.com
Telefon:
0744 470 138
Website:
https://www.terapieozon.com/
Website 2:
https://www.floare-de-lotus.ro/
Adresa:
Bucuresti. Str. Lt. Ion Marasescu, Nr. 2, Sector 1.
Facebook

Centrul Medical Floare de Lotus
Clinica Bucuresti Sector 1

Medicina interna, cardiologie, pediatrie, medicina muncii, neurologie, psihiatrie, psihoterapie, psihologie, endocrinologie, homeopatie, ORL, oftalmologie, oncologie, chirurgie, ortopedie, urologie, obstetrica-ginecologie,ortopedie, dermatologie, chirurgie plastica, stomatologie generala, implantologie, protetica, parodontologie, ortodontie, endodontie, estetica dentara si radiologie.

Detalii

In cadrul centrului medical *Floare de Lotus* tratamentele noastre sunt  si se bazeaza pe imbinarea metodelor medicale cu cele ale terapiilor alternative. Fiecare pacient este privit individual, evaluat de catre un medic pe baza istoricului medical si al analizelor si ulterior este aleasa cea mai potrivita terapie. Rezultatele obtinute si increderea pacientilor nostrii ne confirma profesionalismul.

Odata cu aparitia a din ce in ce mai multe centre medicale, in valtoarea competitiei din ce in ce mai acerbe, numai profesionalismul si modul de abordare a nevoilor si problemelor de sanatatea ale pacientului si rezolvarea cu maxim de eficienta a acestora, in vederea stabilirii starii de sanatate cat mai rapid, acestea si nu numai, au fost si sunt in continuare criteriile ce ne-au mentinut in activitate, si ne-au permis sa crestem putin cate putin, in sensul diversificarii ofertei de servicii medicale.

Ozonoterapia - Este o tehnica medicala cu efect antialgic, antiinflamator, imunomodulator si cicatrizant, un tratament revolutionar, cunoscut pentru minunatele efecte de vindecare a numeroase boli precum afectiuni reumatice, artroze, lombosciatica, dar si pentru incetinirea procesului de imbatranire.

Rezultate ale ozonoterapiei:

- Reducerea durerii, inflamatiei, spasticitatii si a contracturii musculare;

- Imbunatatirea mobilitatii;

- Scaderea colesterolului si a rezistentei la insulina;

- Imbunatatirea functionarii microcirculatiei venoase si limfatice, a functiilor neurovegetative si sfincteriene precum si a ritmului somn-veghe;

- Suplimentar s-a observat si o crestere a starii de bine si detoxifierea organismului.

Afectiuni tratate cu ozon:

Afectiuni articulare: artrita, artroza, efect antiinflamator si antialgic, dureri cervicale si lombare, hernia de disc cervicala si lombara, poliartrita reumatoida, traumatologia sportiva;

Afectiuni vasculare si neurologice: ulcere necrotice, vasculare, diabetice;

Afectiuni dermatologice:acnee, psoriazis;

Afectiuni locale: pentru anumite patologii (de exemplu rani ale membrelor inferioare);

Patologie infectioasa: hepatite cu virus B si C, herpes zoster;

Ginecologie: candidoza vaginala, vaginite cronice, chisturi ovariene;

Boli neoplazice: protejeaza celulele sanatoase de proliferarea maligna si sustine tratamentul citostatic.

Terapia anti-aging: combate si incetineste procesul de imbatranire, inactiveaza radicalii liberi si detoxifiaza;

Boli autoimune: lupus eritrematos, sclerodermie.

Medicina estetica: tratarea ridurilor fine, a celulitei, a adipozitatii si a altor aspecte inestetice ale pielii.

Servicii

Venim in intampinarea pacientilor cu urmatoarele tipuri de terapii:

TERAPIE NATURISTA - fitoterapie, homeopatie, mezo-homeopatie, apiterapie si terapie florala Bach;

TERAPII MANUALE - acupunctura, osteopatie, terapie Bowen, terapie craniosacrala, reflexoterapie, rejuvenance;

Centrul Medical Floare de Lotus ofera intreaga gama a serviciilor medicale de MEDICINA MUNCII fiind cadru medical autorizat si atestat in aceste domenii de activitate. Profilurile stabilite pentru fiecare lucrator depind de postul/locul de munca in care este incadrat şi de factorii de risc profesional la care este expus profesional. Asiguram toate examinarile medicale si investigatiile prevazute in legislatia din domeniu.

TERAPIE CU PLASMA PRP - este o tehnica moderna care foloseste mecanismele proprii ale organismului pentru a-l regenera si vindeca. La baza acestei tehnici stau factorii de crestere pe care ii avem in sangele periferic si in celulele stem adulte.Plasma imbogatita in plachete se obtine prin recoltarea unei mici cantitati de sange (similar cu recoltarea de sange pentru analize) care este apoi prelucrat prin centrifugare. Lichidul astfel obtinut este un concentrat de factori de crestere (peste 40) ce va produce un proces de regenarere a tesutului conjunctiv si epitelial, va stimula cresterea productiei de colagen, se vor forma noi vase de sange, va determina o hidratare mai buna a tesutului, actiuni importante intr-un proces de vindecare si regenerare.

Tratamentul cu PRP se foloseste pentru: tendinite (epicondilita, tendinita plantara, rotuliana, achileana, etc.), rupturi de tendon, leziuni degenerative tendinoase, leziuni degenerative - artroze (gonartroza, coxartroza, etc.), leziuni de menisc, fasceita plantara sau postraumatic (rupturi musculare, entorse, etc.

Parteneri

Dr. Felicia Daniela Oprea - Medic primar expertiza medicala si recuperare;

Dr. Cristina Bogdan - Medic specialist medicina generala, Acupunctura, Homeopatie;

Nicolae Plaesu - Specialist osteopatie;

Violeta Raduca - Terapeut Bowen, masaj drenaj limfatic.

© 2015 Copyright by clinici-romania.ro