Portalul ofera informatii complete despre clinicile particulare din Romania.

Partenerii nostri va pun la dispozitie o gama larga de servicii medicale, medicina interna, cardiologie, pediatrie, medicina muncii, neurologie, psihiatrie, psihoterapie, endocrinologie, dermatologie, acupunctura, homeopatie, ORL, oftalmologie, oncologie, chirurgie, ortopedie, urologie, obstetrica-ginecologie, stomatologie generala, implantologie, ginecologie, consultatii medicale, analize medicale.

Clinicile particulare promovate beneficiaza de recomandarea portalului www.clinici-romania.ro iar dumneavoastra aveti garantia serviciilor de cea mai inalta calitate.

Laborator tehnica dentara - Clinica Stomatologica - Lizeanu

Persoana contact: Ciprian Ciubuc

Laborator tehnica dentara - Clinica Stomatologica - Lizeanu Caracteristici Suprafață 120 mp S. teren 250 mp Camere 5 Etaj P+3E+Pod Băi 2 An construcție 1936 Modificat la 15.11.2015 Descriere Va prezint un apartament luminos la et 2/3, care timp de 25 de ani a gazduit unul din punctele de lucru ale clinicii DENTEX-FLEX fondata in 1991 de catre doctorul stomatolog german Florian Lazar. Aceasta este prima clinica privata de stomatologie din Romania care a confectionat coroane metalo-ceramice. Potentialul acestei clinici este zona, strada Lizeanu nr. 20 la 100 m de sos. Stefan cel Mare, KNOW HOW-ul, sfaturi pentru pornire, dar si praxisul generand peste 25 000 de pacienti de-a lungul timpului. Un sfert de secol de activitate stomatologica a facut ca acesta clinica sa devina un brand national de la pacient la pacient, de la om la om incat si astazi oamenii il cauta. Pretul chiriei include spatiul amenajat, mobilierul pentru activitatea stomatologica si laboratorul tehnica dentara fara utilaje dar si AUTORIZATIA DE FUNCTIONARE DGSP, AUTORIZATIA DE LA COLEGIU MEDICILOR STOMATOLOGI!!! ATENTIE!!! BONUS INCEPATORI, LA CERERE, SE LASA: 2 cuptoare ceramica, 4 locuri prelucrare a metalo-ceramicii, 1 compresor, 1 aparat pentru efectuarea lucrarilor din metalo-compozite, 1 aparat de sablare, 1 cuptor de preincalzire, 2 aparate de inalta frecventa pentru turnare, 1 presa hidraulica pentru proteze totale, 1 aparat proteza totala tehnica in vid, 2 unituri dintre care 1 electric si 1 cu aer comprimat, start up pentru lucru si materiale stomatologice in valoare de 500 euro. NOTA BENE: anul de fabricatie a utilajului 2002-2008!!! Acest bussines stomatologic este o oportunitate de a extinde afacerea ta in capitala!
0729286655
Bucuresti, judet Bucuresti, Sectorul 2

© 2015 Copyright by clinici-romania.ro