Portalul ofera informatii complete despre clinicile particulare din Romania.

Partenerii nostri va pun la dispozitie o gama larga de servicii medicale, medicina interna, cardiologie, pediatrie, medicina muncii, neurologie, psihiatrie, psihoterapie, endocrinologie, dermatologie, acupunctura, homeopatie, ORL, oftalmologie, oncologie, chirurgie, ortopedie, urologie, obstetrica-ginecologie, stomatologie generala, implantologie, ginecologie, consultatii medicale, analize medicale.

Clinicile particulare promovate beneficiaza de recomandarea portalului www.clinici-romania.ro iar dumneavoastra aveti garantia serviciilor de cea mai inalta calitate.

Clinica Lascăr - Clinica de chirurgie plastică

Persoana contact: IOAN LASCAR

Clinica Lascăr - Clinica de chirurgie plastică Clinica Lascăr abordează palierul de maximă complexitate al problemelor specialitații, având un număr de chirurgi plasticieni formați și în curs de formare care depășește 60 de medici din circa 250 specialiști și rezidenți din întreaga țară. Volumul activitații și complexitatea intervențiilor efectuate, adresabilitatea dublată de activitatea educațională științifică și de cercetare, dar și calitatea rezultatelor, investesc această clinică cu atributele de continuator al Școlii românești de chirurgie plastică. Chirurgia plastică se ocupă de tumorile pielii și de cele ale altor țesuturi moi situate sub pielea diferitelor regiuni ale corpului. Diagnosticul de suspiciune vis-a-vis de o tumoră se stabilește cu ajutorul consultației și al examinărilor suplimentare, iar tratamentul este individualizat pentru fiecare caz. Chirurgia estetică presupune acumularea unei experiențe consistente în domeniul chirurgiei reconstructive, care reprezintă garanția unui înalt profesionalism, maximă responsabilitate din partea celor care o practică în vederea obținerii unei calitați deosebite a rezultatului, în condiții de maximă securitate pentru pacient. Chirurgia estetică este mult mai mult decât o procedură, este știință, expertiză, responsabilitate, sensibiltate artistică, pasiune, profesionalism în slujba frumuseții.Frumusțea și sănătatea pacienților noștri sunt preocupările noaste cele mai importante. Echipa nostră de profesioniști va lucra împreuna cu dumnevoastră pentru a vă oferi cele mai bune opțiuni de înfrumusețare. Suntem pregatiți să vă fim alături cu recomandări personliazate de la prima consultație până la finalizarea recuperării.
0212 33 14 44
http://www.clinicalascar.ro/
Bucuresti, Str. Intrarea Poiana, Nr. 25, Sector 1.

© 2015 Copyright by clinici-romania.ro