Portalul ofera informatii complete despre clinicile particulare din Romania.

Partenerii nostri va pun la dispozitie o gama larga de servicii medicale, medicina interna, cardiologie, pediatrie, medicina muncii, neurologie, psihiatrie, psihoterapie, endocrinologie, dermatologie, acupunctura, homeopatie, ORL, oftalmologie, oncologie, chirurgie, ortopedie, urologie, obstetrica-ginecologie, stomatologie generala, implantologie, ginecologie, consultatii medicale, analize medicale.

Clinicile particulare promovate beneficiaza de recomandarea portalului www.clinici-romania.ro iar dumneavoastra aveti garantia serviciilor de cea mai inalta calitate.

Centru Medical de ALERGOLOGIE si STOMATOLOGIE

Persoana contact: Centru Medical de ALERGOLOGIE si STOMATOLOGIE

Centru Medical de ALERGOLOGIE si STOMATOLOGIE Centru Medical de ALERGOLOGIE si STOMATOLOGIE, o locatie eleganta situata in apropiere de Gara Craiova, s-a nascut din dorinta de a veni in sprijinul pacientului exigent de astazi. Aparatura moderna si calitatea superioara a actului medical fac ca acest Centru Medical sa fie preferat de pacientii de toate varstele. Din momentul in care trece pragul Centrului Medical, pacientul este primit cu respect si caldura umana, cu acel calm al competentei profesionale. Va veti convinge ca ati facut alegerea potrivita. Primul pas in prevenirea, ameliorarea simptomelor si incetinirea evolutiei bolii este sa te adresezi medicului stomatolog, singurul care poate evalua corect stadiul bolii si a prescrie tratamentul adecvat.
0723526889
http://alergologie-craiova.ro/

© 2015 Copyright by clinici-romania.ro