Nume:
Dr. Tranca Marius - Chirurgie Plastica&Estetica
E-mail:
contact@aestheticlife.ro
E-mail 2:
trancatnc@gmail.com
Telefon:
0743 534 435
Website:
http://www.aestheticlife.ro/
Adresa:
Targu Jiu, Str. 23 August, Nr. 3B, Jud. Gorj.
Facebook

Dr. Tranca Marius - Chirurgie Plastica&Estetica
Clinica Targu Jiu

Medicina interna, cardiologie, pediatrie, medicina muncii, neurologie, psihiatrie, psihoterapie, psihologie, endocrinologie, homeopatie, ORL, oftalmologie, oncologie, chirurgie, ortopedie, urologie, obstetrica-ginecologie,ortopedie, dermatologie, chirurgie plastica, stomatologie generala, implantologie, protetica, parodontologie, ortodontie, endodontie, estetica dentara si radiologie.

Detalii

Clinica Aesthetic Life  are ca obiectiv imbunatatirea aspectului pacientilor prin oferirea unor servicii de inalta calitate si profesionalism, în urma cărora acestia sa-şi poata relua activitatea cotidiana intr-un timp cat se poate de scurt. Pacienţii cabinetului  beneficiază de servicii de înaltă calitate şi performanţă în domeniul chirurgiei plastice. Dotările ultramoderne permit stabilirea corectă şi rapidă a diagnosticului şi aplicarea promptă a tratamentului optim. 

Oferim femeilor și bărbaților cea mai actuală cuprinzătoare gamă de tratamente și servicii disponibile astăzi dupa cele mai înalte standarde pe care le poate oferi profesia medicală. O gama larga de proceduri sunt efectuate zilnic, multe dintre aceste proceduri sunt efectuate sub anestezie locală, cu o întrerupere minimă a rutinei de zi cu zi. Veți primi instrucțiuni complete, pre-operative și veți primi un set cuprinzător de indicații postoperatorii.

Tratamentele si produsele sunt aplicate de personal calificat (medici, asistente medicale, esteticiene), in conditii de maxima siguranta. Inaintea oricarei sesiuni de tratamente se efectueaza un consult medical si de evaluare clinica  de catre un medic specializat in estetica medicala pentru a stabili un diagnostic corect si individualizat. si continua sa se dezvolte neincetat, avand in prim plan grija pentru sanatatea clientilor sai, dar si pentru a realiza un act medical de inalta calitate.

Ne straduim ca zi de zi sa oferim servicii din ce in ce mai bune si mai accesibile unei categorii crescande de clienti institutionali sau persoane fizice. Un aspect important activitatii prestate este si educarea pacientilor in scopul prevenirii afectiunilor medicale. Prin neglijenta de care dau dovada majoritatea oamenilor,in conditiile stresului cotidian, se expun unui pericol considerabil de a agrava o afectiune, care intr-un stadiu initial ar fi fost mult mai simplu de vindecat. Ïn acest context rolul nostru este de a informa corect pacientii cu privire la acest aspect foarte important. Sănătatea dumneavoastra este principala noastră grijă si prin ceea ce facem ne dorim sa fim alaturi de pacientii nostri, atât din punct de vedere profesional cât şi uman, sa formam impreuna o echipa MEDIC-PACIENT.

Servicii

Serviciile clinicii constau in:

Implant mamar (mărirea sânilor) -  Procedura de marire a sanilor creste considerabil increderea in sine si cum aceasta este o conditie esentiala pentru sanatatea si reusita noastra in viata ar trebui sa fie o prioritate pentru dumneavoastra.

Tratament sudorație axilară / palmară (hiperhidroză axilară / palmară);

Tratament cearcăne - Cearcanele reprezinta acea zona de sub ochi care se caracterizeaza prin lipsa de volum si pigmentare bruna sau violacee. O data cu inaintarea in varsta au loc modificari ale orbitei, cu largirea acesteia, ale muschilor si ligamentelor faciale astfel incat volumul zonei de sub ochi se diminueaza. Pe langa pierderea de volum, are loc si o modificare de pigment, cu schimbarea culorii cearcanelor catre maroniu sau violet. Indiferent de nivelul de stres, hidratare sau odihna, o data instituite, cearcanele nu se pot “repara” cu creme, iar aspectul este unul obosit, trist.

Blefaroplastie pleoapă superioară / înferioară - Aspectul obosit al fetei este dat adeseori de catre excesul tegumentar de la nivelul pleoapelor, asa numitul dermatochalazis, accentuarea santului "tear trough", ochii umflati etc. Toate acestea se pot corecta in urma interventiei de blefaroplastie superioara si inferioara in urma careia se indeparteaza excesul tegumentar si se intareste tonusul lamelei anterioare a pleoapei.

Mărire și modelare pomeți - La persoanele tinere, fata are forma de “V”. Ei ofera forma si simetrie fetei dar o data cu inaintarea in varsta acestia isi pierd volumul. La aceste modificari participa atat pierderea de substanta osoasa, atrofia musculara precum si scaderea cantitatii de tesut adipos.

Tratamentul ridurilor de expresie (cu botox) - procedura sigura, rapida, eficienta la care se poate apela intr-o pauza de pranz, iar apoi va puteti relua activitatile.

Excizie alunite - Alunitele, verucile si negii pot fi indepartati de pe piele prin metode speciale, fara cicatrici vizibile.

Augumentare buze (mărirea buzelor) - metoda cea mai des intalnita la persoanele care isi doresc buze mai voluptoase. Aceasta procedura nu este dureroasa, realizandu-se sub anestezie locala. Avantajul acestei proceduri este acela ca nu exista complicatii, este una destul de rapida, iar aspectul buzelor va fi unul natural. Oricine isi va face interventie isi va putea relua activitatea zilnica imediat dupa procedura fara nici un fel de restrictie.

Luni - Vineri - 10:00 - 20:00;
Sambata & Duminica - INCHIS.

© 2015 Copyright by clinici-romania.ro