Nume:
Esthetic Center - Iasi
E-mail:
contact@esthetic.ro
Telefon:
0747 700 600
Telefon 2:
0745 634 684
Website:
https://esthetic.ro/
Adresa:
Iasi, Str. Vasile Lupu, Nr. 78, Jud. Iasi.
Facebook

Esthetic Center - Iasi
Clinica

Medicina interna, cardiologie, pediatrie, medicina muncii, neurologie, psihiatrie, psihoterapie, psihologie, endocrinologie, homeopatie, ORL, oftalmologie, oncologie, chirurgie, ortopedie, urologie, obstetrica-ginecologie,ortopedie, dermatologie, chirurgie plastica,investigatii medicale complexe, servicii de spitalizare, chirurgie plastica etc.

Detalii

Clinica Esthetic Center va pune la dispozitie servicii chirurgicale, non-chirurgicale si anti-aging. Avantajul pentru pacientii nostri este reprezentat de faptul ca pot gasi intr-un singur loc solutii pentru toate nevoile lor estetice. Esthetic Center a luat nastere din dorinta de a oferi pacientilor nostri un cadru medical profesional, dar prietenos, axat pe nevoile lor si oferirea celor mai bune solutii. La Esthetic Center ne mandrim cu studiere amanuntita si aplicarea celor mai noi tehnologii, dar si cu oferirea celor mai sigure tratamente.

Echipa noastra se mandreste atat prin profesionalism, si cunostinte, cat si prin o relationare ideala cu clientii, pastrandu-se atat confidentialitatea tratamentelor, cat si o comunicare deschisa in privinta procedurilor, pentru ca fiecare dintre pacienti sa fie corect informat. Cunoastem preocuparile si asteptarile pacientelor noastre, astfel ca analizam impreuna beneficiile, riscurile si alternativele. Alegeti sa fiti consiliate de chirurgi cu rezultate confirmate de trecerea timpului. Pentru a avea cele mai bune rezultate pentru clientii nostri, aparaturile noastre sunt conforme ultimelor descoperiri in domeniu. Aspectul tau este preocuparea noastra! Clinica noastra are ca obiectiv imbunatatirea aspectului pacientilor prin oferirea unor servicii de inalta calitate si profesionalism, în urma cărora acestia sa-şi poata relua activitatea cotidiana intr-un timp cat se poate de scurt. Pacienţii cabinetului  beneficiază de servicii de înaltă calitate şi performanţă în domeniul tratamentelor estetice. Dotările ultramoderne permit stabilirea corectă şi rapidă a diagnosticului şi aplicarea promptă a tratamentului optim. 

Oferim femeilor si barbatilor cea mai actuală cuprinzătoare gamă de tratamente și servicii disponibile astăzi dupa cele mai înalte standarde pe care le poate oferi profesia medicală. O gama larga de proceduri sunt efectuate zilnic, multe dintre aceste proceduri sunt efectuate sub anestezie locală, cu o întrerupere minimă a rutinei de zi cu zi. Veți primi instrucțiuni complete, pre-operative și veți primi un set cuprinzător de indicații postoperatorii.

Tratamentele si produsele sunt aplicate de personal calificat (medici, asistente medicale, esteticiene), in conditii de maxima siguranta. Inaintea oricarei sesiuni de tratamente se efectueaza un consult medical si de evaluare clinica  de catre un medic specializat in estetica medicala pentru a stabili un diagnostic corect si individualizat. si continua sa se dezvolte neincetat, avand in prim plan grija pentru sanatatea clientilor sai, dar si pentru a realiza un act medical de inalta calitate.

Ne straduim ca zi de zi sa oferim servicii din ce in ce mai bune si mai accesibile unei categorii crescande de clienti institutionali sau persoane fizice. Un aspect important activitatii prestate este si educarea pacientilor in scopul prevenirii afectiunilor medicale. Prin neglijenta de care dau dovada majoritatea oamenilor,in conditiile stresului cotidian, se expun unui pericol considerabil de a agrava o afectiune, care intr-un stadiu initial ar fi fost mult mai simplu de vindecat. Ïn acest context rolul nostru este de a informa corect pacientii cu privire la acest aspect foarte important. Sănătatea dumneavoastra este principala noastră grijă si prin ceea ce facem ne dorim sa fim alaturi de pacientii nostri, atât din punct de vedere profesional cât şi uman, sa formam impreuna o echipa MEDIC-PACIENT.

Toate deciziile medicale sunt luate la Esthetic Center în urma unei analize minuţioase a fiecărui caz în parte. Siguranţa procedurilor este esenţială, iar limitele tratamentelor şi procedurilor chirurgicale sunt stabilite în mod direct ţinând seama de acest criteriu. Întrucât nu există soluţii universale, construim o relaţie medic-pacient care să permită o comunicare deschisă şi să conducă la un tratament personalizat. Consultaţiile oferite în cabinetele Esthetic Center sunt minuţioase şi se desfăşoară fără presiunea timpului. Dorim să aflăm care sunt motivaţiile pacienţilor care ne solicită o procedură estetică pentru ca, la final, rezultatul să le îmbunătăţească viaţa în mod vizibil.

Servicii

Esthetic Center oferim o multitudine de interventii pentru pacientele si pacientii nostri: de la estetica sanului, estetica faciala, proceduri corporale, la laserterapie si terapie regenerativa. Echipa noastra de specialisti garanteaza ca rezultatele procedurii alese vor fi ideale pentru dumnevoastra si va va oferi consiliere in prealabil pentru a intelege ce presupun respectivele proceduri.

Estetica sanilor:

- Augmentarea de san cu implant mamar;

- Masectomie(micsorare de san);

- Maxtopexie(reconformare si ascensionare de san);

- Asimetrie mamara.

Estetica faciala:

- Filiere dermice;

- Rinoplastie (corecție piramidă nazală);

- Otoplastie (corecție pavilion auricular);

- Lifting facial (reconformarea chirurgicală a aspectului feței).

Proceduri corporale:

- Liftingul fesier;

- Lipofilling(transferul de grasime);

- Marirea feselor(BBL).

Laserterapie si terapie regenarativa;

- Laserul de regenerare a pielii;

- Tratamentul telagienctazii.

-  Gentle Max Pro (tratamente faciale, epilare definitivă, terapie vasculară);

- Eufoton - terapie vasculară;

- Radiofrecvență - tratamente regenerative faciale și cervicale;

- Tratamente cicatriciale.

Cosmetică medicală:

- Tratamente antirid;
- Lifting și redefinire,
- hidratare cu acid hialuronic non-incapsulat;
- curățare profundă chimic și ultrasunete:
- peeling chimic;
- intreținere post-tratamente chirurgicale faciale.

Volumetrie facială:

- PRP-terapia Dracula;
- ART-PRP- 03 improve - terapia aeo;
- Fillere cu acid hialuronic (buze, pomeți,etc.);
- Endolifting laser;
- Endopeeling TNB;
- Lifting și terapie regenerativă cu fire miracu;
- Laserterapie.

Parteneri

Esthetic Center a fost creat în parteneriat cu MedLife, liderul pieţei de servicii medicale private din România, din dorinţa de a redefini relaţia dintre medic şi pacient şi de a o valoriza într-un cadru special. Echipa medicală a Esthetic Center este formată din:

Dr. Lucian Popa, medic primar – chirurgie plastică;
Dr. Raid Issa, medic specialist – chirurgie plastică.
 
Suntem determinaţi ca toate tratamentele estetice şi procedurile chirurgicale pe care le oferim în cadrul Esthetic Center să reprezinte o expresie potrivită pentru fiecare pacient în parte. Oferim un cadru profesional prietenos în care nevoile şi dorinţele pacientului sunt în centrul preocupărilor noastre. Propunem soluţii personalizate în condiţii de siguranţă deplină a actului medical. Medicii noştri au creat proceduri şi tratamente unice în urma unei experienţe îndelungate în ani şi în mii de cazuri soluţionate. Permanent sunt promovate tehnici care abia au fost brevetate, precum şi tehnologii folosite în exclusivitate în România.

Galerie foto

Esthetic Center - Iasi
Esthetic Center - Iasi
Esthetic Center - Iasi
Esthetic Center - Iasi

© 2015 Copyright by clinici-romania.ro