Nume:
CMI Dr. Stanescu Cristina - Chirurgie Plastica
E-mail:
dr.cristinastanescu@gmail.com
Telefon:
0745 948 696
Adresa:
Braila, Str. Stefan cel Mare, Nr. 226, Jud. Braila.

CMI Dr. Stanescu Cristina - Chirurgie Plastica
Clinica Braila

Medicina interna, cardiologie, pediatrie, medicina muncii, medicina de intreprindere, neurologie, psihiatrie, psihoterapie, psihologie ocupationala, endocrinologie, dermatologie, acupunctura, homeopatie, ORL, oftalmologie, oncologie, chirurgie, ortopedie, urologie, obstetrica-ginecologie, stomatologie generala, implantologie, chirurgie dento-alveolara, ginecologie, consultatii medicale, analize medicale, laboratoare de analize, tratamente medicale, ecografii, radiografii, monitorizarea sarcinii, pediatrie, neonatologie, vaccinari, pediatrie, investigatii medicale complexe, servicii de spitalizare, chirurgie plastica etc

Detalii

Dr. Cristina Stănescu, medic primar de chirurgie plastică, estetică şi microchirurgie reconstructivă, unul dintre cei mai cunoscuţi medici brăileni a absolvit Facultatea de Medicină şi Farmacie «Gr. T. Popa» din Iaşi, în anul 1998, după care am făcut un an de stagiu. În perioada 2000 - 2006 am fost rezident în Clinica de Chirurgie Plastică, din cadrul U.M.F. Iaşi. Examenele de medic specialist şi medic primar le-am susţinut la Universitatea de Medicină şi Farmacie «Carol Davila» din Bucureşti. 

Misiunea cabinetului este de a oferi servicii medicale complete, de calitate într-un mediu eficient și grijuliu. Serviciile medicale complete se referă la furnizarea a cât mai multe tipuri diferite de facilitati medicale, posibile intr-o singura locatie.pacientul fiind tratat cu demnitate si respect si este examinat de către o echipa de specialiști care ii vor furniza metode optime de diagnostic si tratament în cel mai scurt interval de timp. folosindu-se cele mai moderne tehnici chirurgicale si ofera un spectru larg de intreventii de chirurgie reconstructiva si estetica atat pentru femei cat si pentru barbati.

Chirurgia plastică este o specialitate medicală complexă și de foarte multe ori este greșit asociată numai cu îmbunătățirea aspectului fizic. Chirurgia plastică este o specialitate vastă, interdisciplinară, ce se ocupă cu repararea diformităţilor, corectarea deficienţelor funcţionale şi modificarea aparenţelor. Chirurgia plastică restaurează şi ameliorează forma în scopul obţinerii unei îmbunătăţiri a aspectului. Se adreseaza problemelor de la nivelul feței și corpului, un segment important fiind dedicat leziunilor mâinii. Astfel ne ocupăm de stabilirea diagnosticului şi de tratamentul chirurgical al unor afecțiuni precum arsurile, electrocuţiile, traumatismele însoţite de distrugeri de părţi moi – piele și țesut subcutanat, atât în faza lor acută, cât și pe timp îndelungat privind corecțiile necesare din punct de vedere funcțional și estetic. 

Servicii

Servicii oferite in cadrul cabinetului:

- tratamentul arsurilor;

- chirurgie traumatologică;

- reconstrucţia şi repararea tendoanelor;

- reconstrucţia nervilor; 

- excizia tumorilor cutanate benigne şi maligne;

- reconstrucţia buzelor, pleoapelor și nasului;

- reconstrucţia defectelor de scalp;

- grefe de piele liberă;

- tratamentul infecțiilor;

- cura chirurgicală a unghiei încarnate;  

- lambouri musculocutanate şi fasciocutanate;

- fasciectomiii în maladia Dupuytren;

- replantare de membre;

- sutura vaselor sanguine;

- grefe vasculare;

- mamoplastie de augmentare cu proteze de silicon; 

- mastopexie;

- otoplastie; 

- blefaroplastie;

- lifting facial;

- lipectomie;

- tratament riduri cu botox;

- acid hialuronic; 

- minilifting cu fire biodegradabile peeling chimic; 

- tratamentul cicatricelor hipertrofice și keloide.

Oferte speciale

Pregatire profesionala:

Noiembrie 2011 – Doctor în Ştiinţe Medicale – UMF “Gr. T. Popa “ Iaşi;
Iunie 2011-examen de medic primar în chirurgia plastică - UMF”Carol Davila” Bucureşti;
Mai, 2006 - examen de medic specialist în chirurgie plastică U.M.F. “Carol Davila” Bucureşti;
2000 - 2006 – rezidenţiat în chirurgie plastică la UMF “Gr. T. Popa” Iaşi;
1999 -2000 – medic stagiar la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila;
1998 – absolventă a Universităţii de Medicină şi Farmacie “Gr.T. Popa” Iaşi.

© 2015 Copyright by clinici-romania.ro